woensdag 25 november 2015

"Kunst in de kas"

KUNST : het vermogen om schoonheid te scheppen en esthetisch genot op te wekken .

KAS (broeikas): gebouw met (schuin liggende) glasramen om gewassen in te kweken.


Volgens de “dikke van Dale” zijn dit de definities van de woorden “kunst” en “kas”.
Hoe mooi smelten deze woorden “Kunst” & “Kas” samen met de natuur? Immers, een kas is vrijwel geheel van glas, vangt zonlicht, brengt warmte en geeft transparantie.
Kunst is een visueel waarneembare vastlegging van schoonheid met als hoger doel emoties op te roepen en ons brein te prikkelen en te stimuleren. In een omgeving waarin de 4 basis elementen: water (regen), aarde (tuin), lucht (wolken) en vuur (zon) zo goed waarneembaar zijn door de transparantie van een “glazen huis” brengt ons dit heel dicht bij de natuur.
Vanuit die beleving wil ik toekomstig (voorjaar – zomer 2016) mijn Galerie en Atelier “Helga’s Art” openen bij ons thuis in Boskoop.
In deze inspirerende en rustgevende omgeving zal ik vanaf dat moment mijn intuïtieve kunstwerken gaan maken, exposities met andere (beeldende- en schilderende) kunstenaars, literaire lezingen, muziek uitvoeringen en intuïtieve schildercursussen- en workshops gaan verzorgen.


Ook zal ik mij bezig gaan houden met 1:1 personal coaching voor diegene die moeite hebben met het leven van alle dag in deze steeds meer hectische maatschappij.
Ben je hier in geïnteresseerd?, stuur dan een e-mail naar:

helgavanekris@gmail.com of bel op 06-21848500. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten